Quality time with the Family

19 Maj 2014
Vi hade det mysigt idag, vi akte till en mall, at Panda Express mat, tittade en film tillsammans, och till sist akte vi och at glass. Tiden ar knapp, snart aker jag.. Jag vill inte lamna min underbara amerikanska familj. Det gor sa ont i hjartat nar jag vet att snart det ar dags. I am going to miss you, Longos.

Prom 2014

19 Maj 2014
Prom var fantastiskt! Dansade hela kvallen och hade roligt! Maten var god! Det var mer folk dar an vad det visar pa bilden! :) Jag fotade en massa, kan inte lagga ut alla sa jag tog bara tva bilder! Glommer aldrig kvallen! <3

Gandhi comes to America

19 Maj 2014
 

May 11th 2014

12 Maj 2014
Nu pa fredag ar det Social Studies Fair dag, jag ska vara Gandhi, det ar en tavling i min skolan. Alla elever ska ha varsin karaktar. Det kommer domare och ska bestamma om vem som vinner tavlingen, roligt. Jag kopte Harry Potter glasogon, det passer anda till Gandhi haha. Senare pa kvall ar det PROM! Min forsta amerikanska prom/bal! Ska bli roligt att se vem som blir Prom's King & Queen! Teman ar "A night in the Paradise." Exciting! Jag maste fortsatta med mina laxor da jag vill fa de gjorda! Vi ses! ;)

Noises Off Play

12 Maj 2014
Nu skriver jag har om drama klubb som jag medverkade nu i nastan halvt ar. Vi hade tva forestallningar nyss 1 maj och det gick jatte bra! Med tanke om vad som hande dagen fore och manga saker. Vi gick genom en massa men jag ar glad att vi gick genom det. Det var kanslomassigt nar vi stod dar pa scenen précis efter vi gjorde scen 3, det kandes konstigt. Jag larde mig en massa om skadelspeleri, det var jatte roligt. Var regissor, DeMayo akte hem dagen efter, plotsligt var det slut med allting. Jag som var van att ga till studion varje dag och ha repetition fran kl 6 till 9. Jag alskar att skadespela och samtidigt kunna anvanda ASL, det ar  bara sa magiskt. Sista bilden ser ni alla karaktarer i teatern. Jag ar killen som haller en nasduk, jag hade tre karaktarer. Det var inte latt att spela Noises Off for att showen ar egentligen anpassad till horande men vi gjorde det jatte bra anda! Jag ville bara beratta det, jag kommer aldrig glomma showen med dessa folk.
 

Jag vet, jag vet.

07 Maj 2014
Det ar svart att hitta tiden att blogga nu nar det ar bara sa fullt upp, men jag ska blogga under helgen med bilder om vad jag har gjort nu under tva veckor. Det ar faktiskt bara 32 dagar kvar, tiden gar sa snabbt och jag kan bara inte tro det. Kanns ratt konstigt att fa aka tillbaka till Sverige snart. Samtidigt langtar jag hem till Sverige men vill stanna i USA.. Vantar pa ett besked nu om en sak.. Nu ar det engelska lektion, vi diskuterar om boken The Catcher in The Rye haha. See you soon, Swedes.