Torreon tomorrow!

25 Oktober 2013
Imorgon efter skolan ska jag och några killar från cottage åka till en plats som heter Torreon, öst om NM, nära Arizona och ha aktiviteter över helgen med cottage och några personal som följer med. Tror vi ska övernatta i några cabin, glömt ordet på svenska. Det är typ litet trä hus. Annars ska vi ha grillkväll, track i berget, och några mer. Har ej fått information om vad jag ska ta med.. får väl gissa och packa ner de mest viktiga sakerna haha! Hoppas det blir en rolig helg! Jag bloggar igen nu på söndag om jag orkar, annars på måndag. ;)
 
 

Seven months with the best

25 Oktober 2013
Ibland kan jag inte tro att det har verkligen gått sju månader nu med dig.. Tiden går så fort och det är bara fem månader tills det är ett år! Nu på dec har vi känt varandra över ett år. Minns första dagen jag såg dig, glömmer aldrig. Du ska bara veta att du gör mig så lycklig och jag är så glad att du väntar på mig, hur många andra gör det för sin pojk/flickvän..Jag saknar dig min svenske pojke! Du är den bästa som jag vet och jag delar allt med dig. Jag vill så gärna visa dig här någon gång. Jag längtar tills dagen då jag är i dina armar igen efter ett år!
 
Jag älskar dig, Simon. <3
 

My American daily breakfast

20 Oktober 2013
Som alla ni vet, jag är en fan av frukost! Älskar att starta dagen med att äta god frukost! Min värdfamilj är verkligen en flingor+mjölk familj! Jag älskar flingor och sånt! Jag äter oftast flingor med mjölk och hackade frukter i, annars har jag startat med havregryt här! :D Jag hittade också ett sätt nyss, jag brukar hacka några äpplen och sen lägga socker och kanelkrydda i och till sist MJÖLK! Väldigt gött att starta dagen så! ;) Jag åt mycket nutella på bröd när jag kom hit men det blir periodvis. Ibland gör min värdmamma american vaffle, awesome!
Innan jag kom hit avskydde jag sirap men nu älskar jag det.. ;)
 

Arkham Horror

20 Oktober 2013
Fredags gick jag med Joseph till hans hem för att ha en "boy night" med spel och sånt. Min värdpappa kom senare, Josephs systers pojkvän, en okänd man och min mattelärare.... :O skumt vetja men dövvärlden här är liten och alla döva jobbar på dövskolan så de är kompisar. men gick bra. Spelet var världens okomplicerat spel någonsin och jag fattade fortfarande inte ett dugg när spelet var slut efter sex timmar.. Aldrig mer haha men bra experience i alla fall. ;) Så spenderade jag en fredag kväll.
Joseph bor nära en pool, avunsjuk här! ;)
Hösten har verkligen kommit!
Hans söta hund, Midnight. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

The cottage

20 Oktober 2013
Glömde dock berätta att varje onsdag stannar jag på cottage efter skolan för att umgås med andra och ha roligt! Det brukar vara aktiviteter där varje onsdag, so förra onsdag gjorde vi applecaramel, herregud vad jag älskar det! Så bäst, måste göras om igen! Efter det var vi på ett möte med alla elever i skolan, skolan berättade historia om hur Halloween kom och startade blabla! Halloween startar ju snart!!! Efter det gjorde vi tävling, alla freshman skulle ha ett lag, sophomore ett lag, junior ett lag och senior ett lag! Vi skulle välja en person från varje lag och måla på deras ansikten något tema med halloween! Ni får se ner om vilken målning som vi målade på en tjej... HAHA!
haha jag skrattar varje gång jag ser bilden! Här föreställas Allie som sawgubben som cyklar i sawfilmerna haha! :D En misslyckad målning hhaha!
 
 
 
 
 

two whole months

14 Oktober 2013
Friday - Slutade skolan, upptäckte att snön har kommit uppe på berget! Snart kan jag åka slalom! :D
Saturday - Balloon Fiesta i Albuquerque med familjen. Cool sak att titta på. :)
Sunday - Två månader i USA! Det känns väldigt konstigt för att tiden går så fort, jag minns dagen när jag anlände och det känns som igår. Tittade på en bra film i bion med min värdmamma och hennes kompis. Kvällen avslutade med att jag fick presenter på posten från min real familj i Sverige! Godiset är redan slut haha! :D Tack så mycket! I love you! <3 Älskling, I love you too! <3
 
Nu ska jag gå och se på någon film, och jag är redo för en ny vecka! Vi ses! ;)
 
 
 

Wednesday

10 Oktober 2013
Det är lugnt nu för tiden. Inte så mycket som händer. Bara en massa homeworks! :) Annars nyss i helgen var jag, värdsystrarna och min värdmamma i Albq och kollade lite i malls och handlade mat. Som vanligt jag köpte inte kläder eller något annat. Malls här i NM är så dåliga, det måste jag erkänna! :D haha! Det börjar bli lite kallare nu. Men fortfarande lika soligt. När det blivit mer kallare så blev naturen mer grönare och mer blommor, för att det är lagom varmt nu så många växter blommar. :) Vackert :) Jag joggade också ut för några dagar sedan. Härligt, behövde motionera mig haha! ;) Mitt i min skola byggs det ett nytt bibliotek, såg desginen och det blir säkert fint!
God natt på er, puss!
 
 
 
 

Corrales & Taos

03 Oktober 2013
Förra helgen var vi i Corrales, en liten grön oas mitt i öknen. Körde högt och då kunde vi se en grön valley! Ovanligt syn! :D Jätte vackert och såå grönt! Kände mig hemma.. Det var Harvest & Art Festival. Min värdmamma ville åka dit och kolla lördags. Det var en massa grönsaker och frukter som man kunde köpa på marknaden. Vi åkte runt i byn med en vagn som drogs med hjälp av en traktor. Fanns massor olika saker att se på, såg olika djur. Intressant. :) Senare på söndag åkte vi till Taos med min kontaktperson och en kille utbytesstudent från Kina, (vi har samma kontaktperson.) Tolk var också där. Vägen till Taos var så häftigt! Jag såg en ravin som är Rio Grande flod! Vi körde slingrigt ner till floden och kollade lite! Senare var vi på restaurang och efter åkte vi till Taos Pueblo och kollade på ett riktigt gammalt indiansamhälle. Man fick inte fota där men jag lyckades fota två bilder så ni kan se hur det ser ut! :)
Pumpkins!
Kevin och jag, en rätt trevlig kille!
Taoooos! Indian område. Gick på en guide tur runt. Tog bilden från bilen, dålig bild ja ;)
H Ä F T I G T !