Happy Easter!

21 April 2014
Firade pasken idag med min vardfamilj! Mysigt var det! Vaknade tidigt imorse for att leta aggen! Jag fick en stor fin korg med agg och godis. :) Senare pa kvallen firade vi Pastover, en judisk hogtid! Deras vanner kom over och at med oss! Jag pratade i bildtelefonen med min kompis nastan hela kvallen. Det ger sa mycket. :) Jag tycker att pasken ar storre i Sverige an USA, intressant haha! God natt mina lasare!

Drove through NYC!

21 April 2014
Nar vi var klara och korde vidare till New York City for att flyga hem till NM. Abby sa till mig att vi kommer inte kora genom Manhattan utan kora en annan vag. Jag tankte ok men var lite besviken. Plotsligt stod det pa GPS att vi kommer kora genom Manhattan for att det blev nagot fel med GPS! Jag kunde inte tro mina ogon, Abby sa att jag hade tur haha! Sa vi korde genom, jag hade kamera fram hela tiden haha! Sa coolt med hoga byggnader! Jag sag Empire State Building forsta gang i mitt liv och det var ofattbart att se det med mina egna ogon! Det kandes som att jag var i nagon film! Underbart, senare korde vi till flygplatsen som ligger i Queen. Det var ratt sorgligt att lamna East USA, jag som alskade att vara dar. Vi kom hem sent under natten i New Mexico. Det kandes konstigt att vara tillbaka, jag saknar East USA och alla mina vanner. Jag ar sa glad att jag fick chansen att besoka andra delar av USA, det ger sa mycket. Men, New York City, jag kommer tillbaka snart da vill jag se mer av staden! Det ar sa haftigt dar! Jag saknar mina vanner valdigt mycket, det gor ont att inte veta nar man ska traffa dem igen. Jag ar bara sa overvaldigad. Definitivt en av de basta veckorna under mitt utbytesstudent ar. Kramar! :)

My wonderful time in Philadelphia!

21 April 2014
Efter DC akte jag till Philadelphia for att mota min vardfamilj dar. Jag akte med megabus, det var otroligt billigt, bara 11 dollars. Jag satt langst fram uppe i andra vaningen i bussen vid stora fonstret. Jag var inte van att se sa gron natur, jag som ar van med att se oken med brun eller orange natur. Haha, men det var tva timmar och trettio minuter bussresa till Philly. Jag sag skylines, da forstod jag att jag var snart framme. JAG KAN BARA SAGA ATT JAG ALSKAR PHILLY! Min vardmamma Abby vaxte upp dar, hon visade mig overallt i staden. Vi bode hos Abby's pappas hus. Ratt mysigt hus, mitt i staden, valdigt nara till DownTown och det tar bara tio minuter att ga mellan. Valdigt cool, jag besokte Liberty Bell, Hall of Independence, Benjamin Franklin hus, Betsy Ross hus, manga mer. Jag at den beromda Philadelphia isglassen och cheesemeat sandwich! Traffade Abbys familj dar, mina vardsyskons kusiner fran Maryland. Abbys papa fyllde 80 ar och det var en storfest. Trevligt. Jag behovde verkligen den energin som jag fick nar jag var i DC och Philly, jag var stimulerad, det ar sa lugnt och tyst i New Mexico. Valdigt olika mellan East och West USA. :) Det var sa bra att vi gick runt overallt och vi anvande nastan inte vara bilar. :) Jag alskar verkligen USA. Jag kanner mig hemma har, men Sverige ar alltid mitt hem i mitt hjarta. Philly, jag kommer tillbaka! <3
#49daysleft

D.C & Gallaudet University!

21 April 2014
Jag hade det sa roligt i Washington D.C! Vi mellanlandade i Atlanta, GA och forsatte vidare till DC! Staden ar jatte fin, har sett manga olika platser! Gallaudet University ar sa cool! Traffade manga folk fran hela USA, det var bara sa roligt! Alla gick bara fram till varandra och fragade om vad man heter och vart man kommer fran, sa roligt! Traffade folk fran New Hampshire till Kalifornien, Washington till Florida! Det var 25 teams dar! Vi sov pa Gallaudets hotel Kellogg, sa trevligt hotell! Jag och Ty delade rummet med en kille fran Kalifornien och en annan fran New Jersey! Tavlade hela helgen, var bara sa upptagen hela tiden! Vi vann inte men nyckeln var att vi hade roligt! MSSD, DC vann Academic Bowl! Andra plats kom Chicago, tredje Indiana, fjarde Florida, femte Virginia! Vi och andra skolor kom pa sjatte plats! Det ar alltid roligt att tavla och traffa folk! Extra roligt var nar jag presenterade mig som utbytesstudent fran Sverige, alla kom genast till mig och ville veta mer om mig! :D Traffade nagra svenskar i Gallaudet, det kandes konstigt att teckna svenskt sa vi andrade till ASL igen. ;) jag sag Abraham Lincoln Memorial, Vita Huset, gick inne US Capitol, det var sa haftigt for att vi var VIP gaster!! Vi besokte manga andra olika platser ocksa, jag kommer inte ihag alla hahah! Jag saknar redan alla mina vanner.. Det var ratt trakigt att aka ifran Washington DC. Glommer aldrig den fantastiska helgen. Jag ska vara tillbaka igen en vacker dag. <3
 

The picture says everything.

20 April 2014
 

I am home!

14 April 2014
Hej! Jag kom hem sent igar kvall fran New York City! Vi spenderade mest av tiden i Philadelphia men flog hem fran JFK flygplatsen i New York! Jag hade det sa roligt dar, traffade manga folk, och manga nya platser! Jag ar bara sa glad men trott. Jag ska skriva mer om det i nasta inlagg, far se om jag har tiden under veckan, annars gor jag det under helgen!
 
Hey! I came home late yesterday evening from New York City! We spent most of the time in Philadelphia but flew to home from JFK Airport in New York! I had it so fun there, met many people and many new places! I am only so happy but tired. I will write more about that in next update, I will see if I have time to write during this week, or during the weekend!
 
Kram/hug Kalle!